KARRIERE & FRAMTID

Trine Lise Jagge er headhunter i Tennebø & Partners og som min karriererådgiver har hun nå tatt noen personlighetstester på meg.

Jeg ser på det å ta personlighetstester som selvutviklende og det gir meg enda bedre selvinnsikt. Første gang jeg tok en personlighetstest var i 2006 da jeg var sammen med en mann som drev et headhunterselskap og det var veldig lærerikt. Det var vel egentlig allerede da det begynte å slå sprekker i boblen min. Jeg oppdaget sider ved meg selv jeg ikke var klar over at jeg hadde og fikk opp øynene. Det var da jeg begynte å tenke 10 år fram i tid og innså at jeg var nødt til å endre kurs. Riktignok tok jeg ikke skikkelig grep før i 2008, men en prosess ble startet.

Siden den tid har jeg vært igjennom en stor utvikling hvor jeg virkelig føler jeg har funnet meg selv og blitt en mer selvsikker karrierebevisst kvinne. Det var utrolig spennende å se resultatet av testene. Jeg fikk bekreftet at jeg nå er veldig bevisst på hvem jeg er og hva jeg vil og det var godt.

Jeg tok en test på kartlegging av interresser og motiver og en kartlegging av kompetanser.

Utdrag fra resultat av testene:

Du har en svært energisk tilnærming til arbeidet ditt og liker å bli utfordret med krevende oppgaver. Du liker dine arbeidsoppgaver ekstremt godt og gir alt av deg selv når du jobber.

Generelt sett er du overbevist om at du vil nå dine mål, og du har vanlighvis tro på egne evner. Du tenker at du har tilstrekkelig med evner til å oppnå og utrette mye.

En ting jeg tror vil overraske de som ikke kjenner meg er:

Du liker ikke å måtte stå i sentrum for oppmerksomheten, og du føler ikke at du trenger å overanstrenge deg med å introdusere deg selv til nye mennesker. Du kan godt jobbe alene og er ofteste reservert når du er i grupper.

—————————————————————

Det er altså ikke oppmerksomheten som motiverer meg i mitt arbeid. Ja, jeg er en offentlig person og er derfor ofte i sentrum, men det er ikke det som driver meg. Jeg drives av å jobbe mot nye mål og oppnå resultater:)

Og jeg er ikke et typisk flokkdyr, men heller en sulten ulv..

Vel, dette var bare et lite utdrag.. Jeg er i en veldig spennende fase i livet mitt hvor jeg har innsett at det bor et mye større potensiale i meg en jeg er klar over og ved å være omringet av ulike mentorer og rådgivere har jeg virkelig blomstret opp det siste året. Alle burde ha en karriererådgiver. Du må selv ta valgene, men det er fint å ha noen å diskutere ulike tilbud med.

2012 keeps getting better!

 BE THE BEST YOU CAN BE!

  1. lenealexandra posted this