<3 PUMA LOVE <3

Ezienne Okparaebo, Usain Bolt og MEG!;) En ære å få være en av Puma`s ambassadører sammen med disse fantastiske atletene.

Jeg skvatt veldig da jeg gikk forbi dette bildet i dag som var blåst opp i en enorm størrelse. Lille Lene fra Trøgstad var plutselig veldig stor. Puma hadde gjort en del endringer i showrommene siden jeg var innom og jeg er stolt over å være en del av Puma familien. Det er en utrolig fin gjeng som jobber der og jeg føler meg alltid velkommen. Et supert team å være en del av. Hyggelig at jobben jeg gjør blir verdsatt.

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/-blir-tydeligvis-like-avhengig-av-sukker-som-av-kokain-3767460.html

Da jeg f.eks hadde på meg denne rosa og svarte jakken på intervjuet på God kveld Norge ble de nedringt på Puma og det gleder meg å høre!Blir så glad når dere liker Puma. Det er ingenting jeg vil mer enn at enda flere skal få opp øynene for Pum!Puma er riktignok et av verdens ledende treningsmerker, men jeg ønsker at ENDA flere skal få opp øynene for dette flotte brandet. Jeg virkelig digger tøyet og derfor bærer jeg det med stolthet:) Da jeg så alle de nye klærne som hadde kommet inn på showrommene i dag ble jeg rørt og supermotivert! <3 MY JOB! Jeg har virkelig kapret drømmejobben!

I dag var jeg så heldig å få profesjonell hjelp av mellomdistanseløper Kjetil Måkestad for å finne riktige løpesko til mine føtter. Han er utrolig dyktig! Så nå har jeg bestilt meg noen skikkelig løpesko. Gleder meg til å vise dere!:)

Ellers har jeg vært i møte med en meget smart dame angående en coachingutdannelse som dreier seg om lederskap og kummunikasjon som jeg vurderer å begynne på. Utrolig spennende og supermotiverende. Alt i livet dreier seg jo om lederskap og kommunikasjon og er man god på dette lykkes man jo i både jobb og privatliv.

 Jeg har researchet ulike coachingutdannelser i det siste siden jeg jobber mye med å coache mine PT klienter blant annet og er meget opptatt av selvutvikling. Coach er jo ikke en beskyttet tittel per dags dato og jeg jobber jeg som lifecoach uten at jeg har papirer på det. Men ofte i livet tror jeg at man kan gjøre en like bra eller t.o.m en bedre jobb uten utdanning og papirer om man virkelig brenner for noe:) Dessuten er det ingen andre enn meg selv som kan definere hva eller hvem jeg er.

 NLP, BI og Dale Carnegie er de jeg har hørt mest positive ting om foreløpig. Noen utdannelser gir deg en tittel, noen en diplom, men stort sett går det mye ut på det samme. In the end handler det om din innsats underveis i programmet/prosessen og man er nødt til å følge magefølelsen for å velge rett. Så nå går jeg i tankeboksen. Uansett er det en investering i min framtid.

Jeg er sikker på at dette vil gjøre meg til en bedre foredragsholder blant annet og målet er jo å holde foredrag framover. Mulig jeg holder noen foredrag for spesielt utvalgte allerede i 2012:)Flere bedrifter har nå kontaktet mitt management og ønsker at jeg skal snakke om ulike temaer. Skummelt, men utrolig spennende!

Har fått så mye skryt i dag at jeg bobler over. Blir så glad for positive bekreftelser!Og jeg blir like overrasket hver gang folk gir meg komplimenter! TAKK!!!;)

WHAT A GREAT DAY!!

Nå vurderer jeg å legge meg på sofaen og se på fotball;)LOL..